Kleinschalig wonen Adolescenten

Ben jij iemand die baat heeft bij persoonlijke begeleiding tijdens het werken naar zelfstandigheid? Tijdens kleinschalig wonen helpen wij cliënten zich zowel fysiek als mentaal voor te bereiden op het zetten van belangrijke stappen in hun leven. De keuzes die in het verleden zijn gemaakt vormen wij naar het worden van een jongvolwassene en de nodige verantwoordelijkheden. 


Waarom kiezen voor kleinschalig wonen adolescenten?

Voor cliënten de kleinschalig wonen is het belangrijk om een dagelijkse routine en balans te hebben. Wij zullen dagelijks gezamenlijk ontbijten en tijdens het ontbijt bespreken we de dagindeling en verdelen we de huishoudelijke taken. In de avond eten we zoveel mogelijk samen en evalueren we de dag. Tijdens deze momenten creëren we ruimte voor het uitspreken van de gevoelens van onze cliënten.


Drie (3) belangrijke onderwerpen bij kleinschalig wonen

Bij kleinschalig wonen vinden wij rust, reinheid en regelmaat voor onze cliënten erg belangrijk. Wij stellen een duidelijk programma op en geven een logische invulling van de dag. Dit resulteert in een veilige en stabiele woonomgeving waarbij rust, reinheid en regelmaat perfect worden gecombineerd. Hiermee bereiden wij onze cliënten voor op een zelfstandig en volwassen bestaan.


Heb je vragen over kleinschalig wonen en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem contact met ons op door middel van onderstaand telefoonnummer of het contactformulier!