Over Baigino Zorg(t)

Ben of ken jij iemand met een pij-maatregel, jeugdreclassering, autisme/ASS, LVB of andere gedragsproblemen en mist die persoon dat ene steuntje in de rug? Wij van Baigino Zorg(T) staan klaar voor iedereen die graag wilt leren praten, knuffelen en trots wilt zijn op de persoon die hij of zij is! 


Samen met de cliënt kijken wij hoe hij of zij doormiddel van motivatie, een gezonde leefomgeving en zelfacceptatie weer volledig zichzelf kan zijn. 


Wij van Baigino Zorg(T) weten dat onze cliënt zijn of haar lichaam het beste kent, maar wij weten ook dat we samen meer weten dan alleen. Door de juiste benadering en een goed plan van aanpak kunnen wij ervoor zorgen dat het gevoel om nergens bij te horen verdwijnt en dat je nooit meer een masker hoeft op te zetten. Bij ons word je gehoord en leer je om volledig jezelf te zijn binnen een complexe maatschappij.

Missie

Wij van Baigino Zorg(T) hoort je en staan klaar om je te helpen. Onze missie is om iedereen te helpen die dat steuntje in de rug kan gebruiken. Heb jij het gevoel dat je niet gehoord of gezien wordt, of dat je nergens bij hoort. Wil je niet meer vechten en jezelf meer omarmen? Bij ons kan je jezelf zijn. Bij Baigino Zorg(T) verdient iedereen de zorg die hij of zij nodig heeft. Gezamenlijk zetten wij cliënten met gedragsproblemen in hun kracht.

 

Zeg jij “Ja ik kies voor mezelf” dan zeggen wij, “Wij staan voor je klaar!” 

Kwaliteit van zorg

Wij van Baigino Zorg(T) zijn voortdurend in ontwikkeling, waardoor wij de kwaliteit van onze zorg kunnen behouden en continu verbeteren. Hierdoor blijven wij werken aan alle doorlopende processen en dit resulteert dan ook in een niet stilstaand proces binnen de zorg. Wij streven in alles wat wij doen naar perfectie, zodat wij continu de kwaliteit kunnen leveren die je van ons mag verwachten.


Wij werken met duidelijke richtlijnen, en zijn transparant en integer over onze processen en richtlijnen. Wij hanteren de gestelde eisen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en gaan op de juiste manier om met persoonsgegevens. Cliënten kunnen informatie over hun traject enkel op locatie of via het netwerk van de hulpverlener inzien.

Wij werken samen met: